Autorijles

Hoog slagingspercentage.
Wij hebben een van de hoogste slagingspercentages van Hoorn en West-Friesland: 80% van onze leerlingen slagen bij het eerste examen.
Ter vergelijking: het gemiddelde van alle rijscholen in Hoorn en West-Friesland is 56%.

Geen wachtlijsten.
Er zijn rijscholen waar je pas over een maand kunt beginnen met lessen. Wij maken tijd voor je; afhankelijk van jouw agenda kan je snel beginnen met lessen.
Bel ons: 0229-244481 of mail.

Elke les dezelfde rijinstructeur.
Aan het begin van je opleiding krijg je Ruud, Richard, Ria,  Anouk, Marco of Gerrie als jou persoonlijke instructeur.
Je krijgt bij ons les in een handgeschakelde Hyundai i30, Hyundai Kona 0f nu ook in de automatisch geschakelde Kia Cee’d .
Bij grotere rijscholen moet je iedere les maar afwachten wie je als instructeur krijgt en met welke auto ze komen.
Bij ons krijg je elke les dezelfde instructeur en dezelfde auto, totdat je geslaagd bent voor je rijbewijs.
Jij kent je instructeur en wij kennen jou, we hoeven dus niet elke les aan elkaar te wennen.
Je hoeft dus ook niet elke keer te wennen aan een andere lesauto, waarbij bijvoorbeeld de koppeling steeds weer anders aanvoelt.

BOVAG – rijschool.
Wij zijn aangesloten bij de Bovag. Daardoor heb je de garantie dat je altijd een gediplomeerde, bevoegde instructeur naast je hebt zitten. Wij doen elke 5 jaar opnieuw het instructeursexamen en moeten voldoen aan een minimum slagingspercentage.
Wij zijn aangesloten bij het Bovag garantiefonds.

Gratis proefles
Je eerste autorijles is gratis als je daarna minimaal 10 lessen bij ons gaat volgen. Wil je liever een losse proefles kopen, zonder dat je ergens aan vast zit, dan betaal je slechts € 35,-

regulier, versneld of spoed.

Rijles vanaf 16,5 jaar.
Je kunt autorijles nemen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar. Afrijden kan vanaf 17 jaar. Haal je op je 17e je rijbewijs, dan moet je tot je 18e begeleid autorijden; samen met iemand die minimaal 5 jaar zijn rijbewijs heeft en op jou begeleiderspas staat.

Bel ons: 0229-244481 , mail. of bekijk onze tarieven.


“Echt een toppertje, duidelijke lessen zonder stress. Flexibel met lestijden. Persoonlijk&vriendelijk.” – Paul uit Hoorn