Rij- en faal-angst

Gediplomeerde faalangst instructeurs.
Zo’n 70% van alle volwassenen heeft een vorm van rij-angst, faalangst of examenvrees. Daarom hebben wij gediplomeerde faalangst-instructeurs, met een door de BOVAG erkend certificaat van De Koninck Traffic Management.

Faalangst examen.
We leren je omgaan met je zenuwen. Door je gericht te trainen om je zelfvertrouwen te vergroten. Gewoon tijdens de rijles. Je leert dus een extra vaardigheid, voor de rest van je leven. Dat hoort erbij, vinden wij.
Ook kunnen wij beoordelen of je baat hebt bij het “faal-angst examen” van het CBR.

Rij-angst begeleiding.
Ben je in het bezit van je rijbewijs, maar ervaar je toch hinder om zelf te gaan rijden ? Wij helpen je om weer ontspannen deel te nemen aan het verkeer. Het kan écht !

Bel ons: 0229-244481 of mail.


“Ik had al een tijd mijn rijbewijs,maar ik durfde na wat kleine aanrijdingen niet meer de weg op. Na veel aandringen ben ik toch weer de de auto ingestapt. Dit doordat ik zo goed ben begeleid. De 1e rijles was ik erg negatief toen ik begon maar dat de rijles was afgelopen was het 100 % meegevallen . Wat een rust, dit is geweldig voor een leerling.
Nog 1 les genomen en toen ben ik wonder boven wonder weer in mijn eigen auto gestapt . bedankt.” -Hannie uit Hoorn