Jouw Instructeurs - Ruud Schreijer

Jouw Instructeurs

Samen al 50 jaar ervaring

Ruud, Richard, Ria, Anouk, Marco en Aron; samen hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring. Je hebt dus altijd een ervaren instructeur naast je zitten. “Zijn we dan niet vastgeroest in oude (slechte) gewoontes ?” Nee, dat zijn wij zeker niet ! Wij volgen regelmatig cursussen om onszelf scherp en alert te houden. We zijn altijd op zoek naar die “net wat verbeterde” manier van lesgeven en proberen altijd aan te sluiten bij de moderne tijd en jou persoonlijkheid. Maar we vinden het vooral leuk om jou les te geven!

Wie is jouw instructeur?

Ruud Schreijer

Ruud: In 1991 stond ik op een keerpunt in mijn carrière. Na 10 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest was ik toe aan wat anders. Maar wat? Ik zag een advertentie in de Veronica gids: “Word rijinstructeur” en dacht, dit is op mijn lijf geschreven. Auto’s en motoren zijn mijn hobby, kennis overbrengen vind ik leuk en een auto heb ik al. Dus een half jaar in de schoolbanken en geslaagd voor rij-instructeur. Oktober 91 aan de slag gegaan en compagnon geworden bij een bestaande rijschool. Na een tijdje besloten om zelfstandig verder te gaan onder mijn eigen naam. Ik heb na bijna 25 jaar nog steeds heel veel plezier in mijn werk en doe het nog steeds met volle overgave. Belangrijk voor mij is dat onze klanten een goede rijopleiding krijgen waarbij inzicht in het verkeer voorop staat. Maar boven dat alles vinden wij dat de klant ook vooral met plezier moet kunnen terug kijken op de rijopleiding. Hoor gelukkig regelmatig van oud leerlingen dat ze in bochten of moeilijke situaties mij nog in hun hoofd horen kletsen hoe het opgelost moet worden. Ik reis dus op heel veel “vakanties” mee. Ik nodig u bij deze dan ook uit om middels een proefles eens kennis met ons te maken.

Richard van der Meijden

Richard: Als je van je hobby je werk maakt, dan ga je elke dag met plezier aan het werk. Dat klopt !
Al sinds 2003 geef ik elke dag met plezier les. Daarvoor heb ik 10 jaar leiding gegeven, dus ik heb altijd al met mensen gewerkt en dat vind ik ook leuk. Na het behalen van mijn motorrijbewijs bij Ruud, dacht ik: dat lesgeven dát is wat voor mij ! Vervolgens ben ik de instructeursopleiding gaan doen, mijn vaste baan opgezegd en daarna compagnon geworden samen met Ruud. Heel spannend, maar ik heb geen moment spijt gehad. Plezier tijdens de les, dat vind ik belangrijk. Ook vind ik het leuk om nieuwe kennis op te doen en die kennis dan weer te delen met mijn leerlingen. Zo blijf ik scherp en kan ik jou net dat beetje meer meegeven. Ik hoop je snel als mijn leerling te mogen verwelkomen!

Ria Prins

Ria: Sinds 2010 ben ik begonnen met het geven van rijles. Daarvoor werkte ik bij de post, maar wegens een reorganisatie moest ik daar weg en  heb ik vervolgens de opleiding tot rij-instructeur gedaan. Tot op de dag van vandaag heb ik nooit spijt van gehad van deze beslissing! Autorijden en verkeer hebben altijd mijn interesse gehad. In mijn vrije tijd vinden mijn partner en ik het fijn om het verkeer van een andere kant te zien. Fietsen en fietsvakanties zijn dan ook onze grootste hobby’s. Samen met jouw wil ik op een prettige, veilige en leerzame manier rijles   geven. Wil jij dat ook ? Stap dan bij mij in de auto!

Anouk Leget

Anouk: Toen ik door de slechte economie zonder werk kwam te zitten was dit natuurlijk heel vervelend, maar het gaf mij tegelijkertijd de rust en ruimte om totaal iets anders te gaan doen. Het besluit was dan ook snel genomen de opleiding te starten om rij-instructrice te worden. Dat was iets wat goed bij mij aansloot en goed in mijn leven past. Auto rijden heb ik ook altijd als iets leuks ervaren. Voor het stage-gedeelte ben ik aan de slag gegaan bij Ruud en Richard en daar ben ik gelijk maar blijven hangen! Het is voor mij een groot plezier om mijn leerlingen iets te kunnen leren maar ook om ze het vertrouwen te geven dat ze uiteindelijk gewoon zelfstandig kunnen autorijden. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen die op dat moment bij mijn leerling past. Het komt er op neer dat ik het ontzettend belangrijk vind dat ik rijles geef in het tempo dat mijn leerling aankan en in overleg is veel mogelijk en komen we er altijd samen wel uit. Want een onderlinge goeie sfeer in auto vind ik van groot belang!

Marco van Tol

Marco: Mijn naam is Marco van Tol, ik ben geboren in 1968. Na jaren, met plezier, bij een grote verzekeringsmaatschappij te hebben gewerkt, had ik zin om wat nieuws te gaan doen. Toen ben ik gaan nadenken wat ik nou écht leuk vind. Iemand iets leren, dat vind ik geweldig ! Vervolgens ben ik mijn papieren gaan halen om rijinstructeur te worden. Na mijn stage bij Ruud, ben ik “blijven hangen”. Verder ben ik de trotse vader van Natasja. Natasja heeft een vorm van autisme. Door haar ben ik me gaan specialiseren in rijlessen voor mensen met autisme en ADHD. Daar heb ik een speciale opleiding voor gevolgd. Een stoornis in het autisme spectrum hoeft dus geen belemmering te zijn om een veilige bestuurder te worden. Stap bij mij in de auto en ik help jou “op weg” !

Aron Toebes

Aron: Hallo, mijn naam is Aron. Ik heb 6 jaar in de luchtvaart gewerkt voordat ik rijinstructeur werd. Tijdens mijn werkzaamheden daar kwam het er bijna dagelijks op neer dat ik conflicten met mensen moest oplossen. Ik raakte hier uiteindelijk zat van, en wou graag iets anders, iets positievers doen. Iets waarbij ik echt iets kon bereiken met mensen. Maar wat!? Toen het Corona virus ook in Nederland kwam werd al vrijwel meteen duidelijk dat mijn carrière in de luchtvaart op een dood spoor liep. Ik was destijds bezig met het behalen van mijn motorrijbewijs, en dit gaf mij de inspiratie om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen. Ik heb altijd al affiniteit gehad met auto's en motoren, en ik vind het heel leuk om mensen wat te kunnen leren. Daarnaast was dit het perfecte moment om een andere weg in te slaan. Ik ben erg blij dat ik na mijn stage bij Ruud, deel mocht worden van het team bij deze leuke rijschool. Ik hoop mijn enthousiasme over autorijden op jou over te brengen, en je op een ontspannen en leerzame manier rijles te geven.
Hopelijk zie ik je snel in de auto! 

Waarom ons slagingspercentage zo hoog is

Als je veel geld uitgeeft dan wil je ook wel kwaliteit, dat vinden wij ook. Wij geven les met een duidelijke structuur, daardoor weet je altijd waar je staat en wat je nog moet doen. We leren je dat wat je nodig hebt om een voertuig veilig te besturen te vertalen naar de praktijksituaties die je onderweg tegenkomt. We vertellen dus vooral waarom je iets moet doen. Wij hebben tijdens de les niet het boek, maar de praktijk op schoot. Dat is ook de manier waarop de examinator van het CBR jou beoordeeld.

"Ik heb de rijschool van Ruud als zeer prettig ervaren. Ruud is erg goed in zijn vak en heeft een leuke persoonlijkheid. Hij is zoals ze zeggen streng maar rechtvaardig, hij laat je op een duidelijke manier weten wat je sterke en zwakke punten zijn. Hij kan ook goed uitleggen waarom dingen zijn zoals ze zijn. Dankzij hem ben ik in een keer geslaagd."

Sander uit Hoorn

Laatste nieuws

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten !

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten!

Krijg onze gratis tips om je slagingskansen in Hoorn te vergroten!

Contact

Verkeersschool Ruud Schreijer
Diodeweg 2G
1627 LL Hoorn
0229 244 481
info@ruudschreijer.nl
Bank rek. ING NL30INGB0006054802
KvK nr. 37063051
Bekijk op de kaart

©2021 - Ruud Schreijer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram