Motorrijles - Ruud Schreijer

Motorrijles

Hoog slagingspercentage (90%)

Wij hebben een van de hoogste slagingspercentages van Hoorn en West-Friesland: 85% van onze leerlingen slagen bij het eerste examen. Een motorrijles duurt 90 minuten, dan heb je de tijd om goed te oefenen. In tegenstelling tot andere rijscholen, houden wij geen winterstop. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, gaan de lessen gewoon door (dan ben je dus klaar vóór het voorjaar !).

Instructeur volgt op de motor

Er zijn rijscholen waar de motorinstructeur zijn leerlingen volgt met de auto.
Bij ons niet, wij volgen je met de motor, met als voordeel dat we makkelijker met je mee kunnen komen (je hoeft dus niet steeds op je instructeur te wachten), we ervaren het verkeer zoals jij dat ook ervaart en we kunnen duidelijker een demonstratie geven.

KNMV gediplomeerde instructeurs

De KNMV is de autoriteit op het gebied van motor-rijopleidingen in Nederland.
Wij zijn de enige door de KNMV gediplomeerde instructeurs in Hoorn. Dat houdt in dat wij elk jaar opnieuw bijgeschoold worden en dat we elk jaar beoordeeld worden op onze manier van lesgeven. Wij doen dus zelf ook moeite om ons niveau van lesgeven hoog te houden. Dat houdt ons scherp !

Categorieën

Wij geven motorrijles voor de rijbewijs categorieën: A2, A2-getrapt , A-getrapt en A onbeperkt.

Examen eisen

Voor je mag beginnen met motorrijles, moet je in het bezit zijn van je autorijbewijs óf een geldig theorie-certificaat voor de categorie A.
Voor je zelf op je eigen motor mag rijden moet je 3 examens afleggen, namelijk;

  • Het theorie examen; ook als je in het bezit bent van het autorijbewijs, moet je opnieuw weer even de boeken in.
  • Het AVB examen; dit staat voor A (categorie) Voertuig Beheersing. Dit zijn de oefeningen met de pionnen, hier leer je wat je motorfiets wel en niet kan.
  • Het AVD examen; dit staat voor A (categorie) Verkeers Deelneming. Dit is het rijden op de weg. Als je dit examen behaald hebt, dan heb je je motorrijbewijs.

Bel ons: 0229-244481, mail of bekijk onze tarieven.

"Ik heb bij Verkeersschool Ruud Schreijer m’n motorrijbewijs gehaald. Ik was geen talent maar ze hebben mij toch maar mooi rijvaardig gekregen! Ontzettend leuk les gehad en denk er nog vaak aan terug! Bedankt jongens!!"

S. uit Hoorn

Laatste nieuws

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten !

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten!

Krijg onze gratis tips om je slagingskansen in Hoorn te vergroten!

Contact

Verkeersschool Ruud Schreijer
Diodeweg 2G
1627 LL Hoorn
0229 244 481
info@ruudschreijer.nl
Bank rek. ING NL30INGB0006054802
KvK nr. 37063051
Bekijk op de kaart

©2021 - Ruud Schreijer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram