Rij- en faal-angst - Ruud Schreijer

Rij- en faal-angst

Gediplomeerde faalangst instructeurs.

Zo’n 70% van alle volwassenen heeft een vorm van rij-angst, faalangst of examenvrees. Daarom hebben wij gediplomeerde faalangst-instructeurs, met een door de BOVAG erkend certificaat van De Koninck Traffic Management.

Faalangst examen.

We leren je omgaan met je zenuwen. Door je gericht te trainen om je zelfvertrouwen te vergroten. Gewoon tijdens de rijles. Je leert dus een extra vaardigheid, voor de rest van je leven. Dat hoort erbij, vinden wij. Ook kunnen wij beoordelen of je baat hebt bij het “faal-angst examen” van het CBR.

Rij-angst begeleiding.

Ben je in het bezit van je rijbewijs, maar ervaar je toch hinder om zelf te gaan rijden ? Wij helpen je om weer ontspannen deel te nemen aan het verkeer. Het kan écht !

Bel ons: 0229-244481, mail of bekijk onze tarieven.

"Ik had al een tijd mijn rijbewijs,maar ik durfde na wat kleine aanrijdingen niet meer de weg op. Na veel aandringen ben ik toch weer de de auto ingestapt. Dit doordat ik zo goed ben begeleid. De 1e rijles was ik erg negatief toen ik begon maar dat de rijles was afgelopen was het 100 % meegevallen . Wat een rust, dit is geweldig voor een leerling.
Nog 1 les genomen en toen ben ik wonder boven wonder weer in mijn eigen auto gestapt . bedankt."

Hannie uit Hoorn

Laatste nieuws

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten !

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten!

Krijg onze gratis tips om je slagingskansen in Hoorn te vergroten!

Contact

Verkeersschool Ruud Schreijer
Diodeweg 2G
1627 LL Hoorn
0229 244 481
info@ruudschreijer.nl
Bank rek. ING NL30INGB0006054802
KvK nr. 37063051
Bekijk op de kaart

©2021 - Ruud Schreijer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram