Theorie - Ruud Schreijer

Theorie

Klassikale theorie cursus

"Bewezen is dat het volgen van een klassikale theorie-cursus de slagingskans aanzienlijk verhoogt" (Bron: CBR). Regelmatig houden wij klassikale theorie-cursussen. Je krijgt les van onze, goed geschoolde, instructeurs. Tijdens de cursus worden de zogenaamde “instinkers” duidelijk uitgelegd en krijg je ruim de gelegenheid om je vragen te stellen. Goed kennis van de theorie zorgt er ook voor dat je minder praktijklessen nodig hebt. De cursus start om 8.30 en duurt tot 16.00, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Klassikale theoriecursus voor de motor is mogelijk bij voldoende deelname.

Theorie cursus klassikaal

Inclusief examentraining

Tijdens de cursus trainen we ook voor het theorie-examen. Je maakt een aantal proefexamens om zo te wennen aan het CBR examen. Als we de examens nakijken, wordt gelijk duidelijk waar je knelpunten zitten en kunnen we je daar direct mee helpen.

Professioneel klaslokaal

Bij veel rijscholen wordt bij de theorie cursus gebruik gemaakt van geïmproviseerde “klasjes” op zolder, in de schuur of een gehuurd zaaltje. Wij beschikken over een volledig ingericht, professioneel leslokaal waar we de beschikking hebben over alle benodigde leermiddelen die nodig zijn om jou goed voor te bereiden op het theorie examen.

Webshop theorie

Buiten alle “instinkers” en knelpunten, moet je zelf natuurlijk ook nog zorgen dat je alle feiten en borden uit je hoofd weet. Om je daarbij te ondersteunen kan je op de webshop van Theorie-Leren.nl de benodigde leermiddelen bestellen. Denk hierbij aan een theorieboek of online proef-examens. De ervaring leert ons dat als je voor deze proefexamens slaagt, je slagingskans bij het CBR zeer hoog is !
Je vind de web-shop hier: Theorie-leren.nl

Makkelijk bereikbaar

Je vindt ons op de Diodeweg 2g op industrieterrein Hoorn80 in Hoorn.
Met de fiets vanaf de verkeerslichten op de provinciale weg (N506): je fietst Hoorn80 op en neemt de eerste straat rechts en daarna de eerste straat links, na de eerstvolgende kruising zie je ons pand aan je rechterhand.
Met de fiets vanaf de Schellinkhouterdijk ga je de 2e straat rechts en na de eerstvolgende kruising zie je ons pand aan je rechterhand.
Met de auto: volg de borden “Hoorn80” op de Provinciale weg (N205), op het industrieterrein neem je de eerste straat rechts en daarna de eerste straat links, na de eerstvolgende kruising zie je ons pand aan je rechterhand.
Met de bus: neem bus 14 en stap uit bij de halte “Protonweg” op Hoorn80, na de eerstvolgende kruising zie je ons pand aan je rechterhand.

Bekijk hier de cursusdata voor 2024.

Zaterdag 25 mei (auto)VOL.
Zaterdag 29 juni (auto)VOL.
Zaterdag 31 augustus (auto).
Zaterdag 28 september (auto).
Zaterdag 26 oktober (auto).
(cursus data: elke laatste zaterdag van de maand, onder voorbehoud)

Bel ons: 0229-244481, mail of bekijk onze tarieven.

"Ik heb een leuke tijd gehad en ik heb super veel geleerd. De instructreur was heel aardig en je voelde je op je gemak tijdens het rijden. Super rijschool!"

Joris uit Hoorn

Laatste nieuws

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten !

Gratis tips

Ontvang 8 gratis tips, die jouw slagingskans in Hoorn vergroten!

Krijg onze gratis tips om je slagingskansen in Hoorn te vergroten!

Contact

Verkeersschool Ruud Schreijer
Diodeweg 2G
1627 LL Hoorn
0229 244 481
info@ruudschreijer.nl
Bank rek. ING NL30INGB0006054802
KvK nr. 37063051
Bekijk op de kaart

©2021 - Ruud Schreijer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram